Auto zwaar beschadigd bij ongeval

17 januari 2020

IMG_20200117_174900_000

FERWERT – Vrijdagmiddag rond tien voor half vier is een automobiliste bij een eenzijdig ongeval op de Hegebeintumerdyk hard in botsing gekomen met een pilaar voor een erf.
De politie en ambulance kwamen beide met spoed ter plaatse, bij aankomst van de hulpdiensten lag het voertuig op de zijkant. De bestuurster reed in de richting van Ferwert, raakte in de berm, probeerde een stuurcorrectie te maken, maar dat mislukte. Het voertuig raakte in een wal, draaide en kantelde om vervolgens tegen een pilaar tot stilstand te komen.
De automobilist is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Een berger heeft het zwaar beschadigde voertuig weer op de wielen gezet en vervolgens afgesleept. Ten tijde van de berging begeleidde de politie het verkeer.

Foto’s Ytzen korf

112 Nieuws