Logo 112NOF

Fietser gewond na aanrijding met auto

HALLUM – Op de Ljouwerterdyk zijn zaterdagmorgen een auto en een fietser met elkaar in botsing gekomen. De fietser liep bij het ongeval verwondingen op, en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Automobilist kwam met de schrik vrij.

Foto’s Ytzen Korf


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook