Logo 112NOF

Auto in brand bij tankstation

BROEKSTERWÂLD – De brandweer werd rond 12:30 opgeroepen voor een autobrand bij het tankstation aan de Haadwei. Eenmaal ter plaatse blijken de vlammen al te zijn gedoofd door snelle handelingen met brandblussers. De bestuurder had de auto nog maar een dag op naam, auto is vervolgens afgesleept naar een garage bedrijf.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook