Logo 112NOF

Voertuig op de kop in de sloot langs Stukenwei

WARTEN – Zondagmiddag werden diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water  aan de Stukenwei. Hier bleek een auto van het talud geraakt en vervolgens op de kop in een sloot tot stilstand te zijn gekomen. Omdat onbekend was of er nog personen in het voertuig zaten werd groot alarm geslagen. Bij het ter plaatse komen van de eerste hulpverleners werd al snel duidelijk dat er niemand meer in de auto zat, en werd er verder ook geen bestuurder  meer aangetroffen. Hierop werd de traumahelikopter welke ook onderweg was  geannuleerd.

Foto’s Ytzen Korf


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook