Logo 112NOF

Fietser ernstig gewond bij ongeval in De Westereen(Video)

DE WESTEREEN – Vrijdagmiddag is een fietser ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Lysterstrjitte.  De man kwam in botsing met een personenauto en kwam hard op het wegdek terecht. Naast twee ambulances kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer werd met spoed per ambulance naar het UMCG ziekenhuis gebracht. De bestuurder(ster) van de auto kwam met de schrik vrij. Ter plaatse is onderzoek gedaan door de VOA.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook