Logo 112NOF

Brandweer blust vreugdevuur op Bjirkewei

TWIJZELERHEIDE – De brandweer moest oudejaarsavond wederom voor een melding afvalbrand naar het dorp. Ditmaal bleek het te gaan om een brandje op de Bjirkewei, brandweerlieden hebben het vuur geblust. Medewerkers van de gemeente zijn ter plaatse gekomen om de resten op te ruimen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook