Logo 112NOF

Brandweer opnieuw in actie voor buitenbrand

TWIJZELERHEIDE – Maandagavond rond de klok van 23:00uur werd  de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand aan de  Skoalstrjitte Nije Buorren. Aangekomen bleken autobanden in brand te zijn gestoken. Brandweerlieden hebben het vuur geblust.


Politie stuurt mensen weg

Eerder op de avond werden de spuitgasten ook al opgeroepen voor een buitenbrand aan het Pleinpaad,  maar nog voor men uitrukte werden ze afgemeld. Een eenheid van de politie besloot  uiteindelijk om de menigte weg  te sturen  van de locatie.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook