Logo 112NOF

Personenauto in brand op Waldwei

NIJEGA – De brandweer kreeg maandagavond een melding van een autobrand op de Waldwei. Ter plaatse gekomen bleek het motorcompartiment  van een personenauto in brand te staan. Brandweerlieden hebben het vuur bestreden, een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig afgesleept. Een rijstrook werd tijdelijk afgesloten voor het overige verkeer.

Foto’s Jeffrey Klaaijsen

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook