Logo 112NOF

Veel hulpdiensten bij vechtpartij Augustinusga

AUGUSTINUSGA – Zaterdagavond zorgde een ruzie in een café voor nogal veel inzet van hulpdiensten. Diverse eenheden van de politie werden naar het dorp gestuurd. Ook werden twee ambulances en een traumahelikopter naar de locatie gestuurd. De traumahelikopter werd toen deze bijna ter plaatse was afgemeld, tenminste een persoon werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook