Logo 112NOF

Auto beland in sloot naast Centrale As N356

DE FALOM – Diverse hulpdiensten werden vrijdagavond opgeroepen voor een voertuig te water langs de Centrale As N356. Bij het ter plaatse komen van de eerste hulpverleners bleek het mee te vallen. Een persoon is  door ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Boersma heeft het voertuig uit de sloot gehaald en vervolgens afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook