Logo 112NOF

Gewonden bij ongeval op Skûlenboargerwei

EASTERMAR – Op de Skûlenboargerwei vond vrijdagmiddag een verkeersongeval plaatst tussen twee personenauto’s. Omdat er in eerste instantie leek dat er personen bekneld zouden zitten werd ook de brandweer gealarmeerd. Bij het ongeval zouden drie personen gewond zijn geraakt. Een berger heeft de beschadigde voertuigen afgesleept.

Foto’s Veenstra – Media


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook