Logo 112NOF

Gewonde bij kop-staartbotsing op de Koaten

KOOTSTERTILLE – Een persoon is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de Koaten. Een personenauto wilde afslaan, dit werd tijdig opgemerkt door een achteropkomende auto, echter merkte de automobilist hier weer achter  het te laat op en een aanrijding volgde. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Twee voertuigen moesten door een berger worden afgesleept.

Foto’s Corné van der Meer


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook