Logo 112NOF

Grote brand legt leegstaande boerderij in de as

BURGUM – Een grote brand heeft in de nacht van maandag op dinsdag een leegstaande boerderij aan de Burgumerdaam in de as gelegd. De brand ging gepaard met grote rookontwikkeling. Brandweerlieden konden voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen oude melkfabriek.

Foto’s Hendrik Dijkstra


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook