Logo 112NOF

Lichte rook in woning door defecte kachel (Video)

KOLLUMERZWAAG – De brandweer kreeg woensdagavond een melding van een woningbrand aan de Foarwei. Bij het ter plaatse komen bleek het mee te vallen. Een pelletkachel had voor een storing gezorgd en veroorzaakte lichte rookontwikkeling, omdat de bewoners het niet vertrouwden werd uit voorzorg de brandweer gebeld. Brandweerlieden hebben in de woning een nacontrole gedaan. Met een overdrukventilator werd de lichte rook uit de woning verdreven.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook