Logo 112NOF

Gewonden bij frontale aanrijding N357

HALLUM – Woensdag aan het eind van de middag heeft er op de Ljouwerterdyk – N357 een ongeval plaats gevonden met twee voertuigen. Meerdere politie eenheden en ambulance’s kwamen ter plaatse. Omdat er mogelijk een persoon bekneld zou zitten werd ook de brandweer opgeroepen. Ter plaatse gekomen bleek niemand bekneld te zitten. Beide bestuurders zijn onderzocht door het ambulance personeel personeel en zijn daarna overgebracht naar het ziekenhuis.

Een berger heeft beide voertuigen geborgen. Tijdens het incident werd het verkeer door de politie over de parallelweg geleid.

Foto’s ytzen korf


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook