Logo 112NOF

Rook in woning na brandje in oven

BURGUM – De brandweer kreeg maandagavond een melding van een keukenbrand aan de Kupersstrjitte. In de woning zou er sprake zijn van een oven welke in brand stond. Bij het ter plaatse komen van de brandweer bleek het vuur inmiddels uit te zijn uit te zijn. Wel was er nog spraken van de nodige rookontwikkeling, met een overdrukventilator werd de rook uit de woning verdreven.

Foto’s Jeffrey Klaaijsen


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook