Logo 112NOF

Brandweer naar Sonac

SUMAR- Woensdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een melding meting morsing/ vloeistoflekkage  bij Sonac. Naast brandweer en politie kwam ook een ambulance ter plaatse, zover nu bekend zijn er geen gewonden gevallen en is ook nog onbekend wat er aan de hand is geweest.

Foto’s Hendrik Dijkstra


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook