Logo 112NOF

Duizenden kippen omgekomen bij grote brand Niawier

NIAWIER – Woensdagmorgen heeft een grote brand gewoed  aan de Grytmanswei. De brand woede in twee kippenstallen waarin duizenden kippen zaten deze dieren hebben de brand niet overleefd. Een derde stal liep wel schade op maar de kippen in deze stal maken het goed. Er word hard gewerkt om de ventilatie in deze stal in werking te houden, er is een monteur ingezet om de stroomvoorziening te controleren. Diverse brandweerkorpsen werden opgeroepen om de brand te bestrijden, de brand is inmiddels wel meester maar er zal nog enige tijd na geblust moeten worden.

Foto’s Hendrik Dijkstra


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook