Logo 112NOF

Boom waait om bij Bennemastate

HURDEGARYP – Zaterdag aan het eind van de middag werd de brandweer opgeroepen voor stormschade bij Bennemastate. Hier bleek een boom op het parkeerterrein omgewaaid te zijn, hierbij zou een geparkeerd voertuig licht geraakt zijn. De omgewaaide boom is door de brandweerlieden verwijderd. Voor de zekerheid is het parkeerterrein afgesloten door de brandweer.

Foto’s Hendrik Dijkstra


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook