Logo 112NOF

Vrachtwagen verliest slachtafval

SUMAR – Maandagavond heeft een vrachtwagen welke onderweg was naar Sonac, slachtafval verloren op de rotonde tussen Sumar en Burgum. Naast de overlast welke het oplevert voor het verkeer, is de stank niet te harden. Het afval zal door een bedrijf worden opgeruimd.

 Foto’s Jeffrey Klaaijsen


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook