Logo 112NOF

Forse schade bij ongeval Ljouwerterdyk

FERWERT – vrijdagmiddag zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen op de Ljouwerterdyk. Een ambulance kwam ter plaatse heeft de betrokkenen onderzocht, maar deze bleken niet naar het ziekenhuis te hoeven. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen geborgen. De weg was gedurende het ongeval en de afhandeling ervan afgesloten.

Foto’s Ytzen Korf


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook