Logo 112NOF

Fietsertje aangereden in De Westereen

DE WESTEREEN – Maandagavond vond er op de Ljurkstrjitte een ongeval plaats tussen een personenauto en een fietsertje. Naast politie en ambulance kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De jongen is vervolgens met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De VOA heeft ter plaatse een onderzoek in gesteld om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook