Logo 112NOF

Veel politie op de been bij Centrale Burgum

BURGUM – Een inbraakalarm heeft woensdagavond voor een grote politie inzet gezorgd bij de Energie Centrale. Vier eenheden van de politie en een auto van de beveiliging kwamen ter plaatse. Een voertuig welke op de parkeerplaats stond werd aan een controle onderworpen, maar bleek uiteindelijk niets met het voorval te maken te hebben. Samen met een beveiliger heeft de politie op het terrein gezocht naar eventuele braaksporen of verdachte personen. Voor zover bekend is er niets aangetroffen en lijkt het om een loos alarm te zijn geweest.

Foto’s Jeffrey Klaaijsen


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook