Logo 112NOF

Zwaargewonde bij ongeval op Dongerawei N358

TERNAARD – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Dongerawei N358 tussen Oosternijkerk en Ternaard is woensdagmiddag een persoon zwaargewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak raakte het voertuig van de weg en belande in een sloot. Diverse hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer werd zwaargewond naar het UMCG gebracht. De VOA heeft ter plaatse uitgebreid sporenonderzoek gedaan, de weg was gedurende het ongeval en de afhandeling ervan afgesloten.

Foto´s Ytzen Korf


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook