Logo 112NOF

Auto in botsing met tractor

GARYP – Een personenauto en een tractor zijn woensdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Skepersloane. Een ambulance is ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen, snel bleek dat er niemand gewond was geraakt. Door de klap raakte het contragewicht los van de tractor. en belande een paar meter verder op straat. De auto raakte zwaar beschadigd, de weg was korte tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto’s Hendrik Dijkstra


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook