Logo 112NOF

Heg in de brand na onkruidbranden

DE WESTEREEN – Maandagmiddag verliep het onkruid branden iets anders dan de bedoeling was. Bewoners aan de Tolwei waren bezig met het verwijderen van het onkruid toen plotseling de coniferen heg vlam vatte. Het vuur wat gepaard ging met meters hoge vlammen greep snel om zich heen. Met behulp van een kettingzaag werden er coniferen tussen weg gezaagd, om zo het vuur te stoppen. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft vervolgens de boel afgeblust.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook