Logo 112NOF

Vuilnisauto gekanteld, chauffeur ongedeerd

BUITENPOST – Donderdagmiddag raakte een vrachtwagen van Omrin naast de weg en kantelde. Het ongeval gebeurde op de Rohelsterweg, volgens een reactie van Omrin was de chauffeur op de schrik na ongedeerd gebleven. Met behulp van bergingswagens en een hijskraan kon het voertuig weer overeind gezet worden, de gehele weg was een aantal uren afgesloten.

Foto’s Corné van der Meer


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook