Logo 112NOF

Twee gewonden bij ongeval Eastermar

EASTERMAR –Een  personenauto is woensdagavond van de weg geraakt op de Zwarteweg , en klapte vervolgens op een aantal bomen. Twee personen raakten gewond en werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.  Het voertuig raakte total loss door de klap, de politie heeft een onderzoek ingesteld, om de toedracht van het ongeval te achterhalen, de weg werd door de politie afgesloten.

Foto’s Corné van der Meer


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook