Logo 112NOF

Kop-staart botsing in De Westereen

DE WESTEREEN – Zaterdagmiddag vond er op de Ljurkstrjitte een kop-staart botsing plaats tussen twee personenauto’s. De  bestuurder van de grijze Citroën Saxo remde bij de afslag naar de Klysterstrjitte af, dit werd niet tijdig opgemerkt door de bestuurder van de achteropkomende Chevrolet Spark. Een ambulance kwam ter plaatse voor een kindje welke op de achterbank van de blauwe Chevrolet Spark auto zat, na onderzoek bleek dat niemand naar een ziekenhuis hoefde. Bergingsbedrijf Boersma heeft beide voertuigen afgesleept.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook