Logo 112NOF

Gewonde bij ongeval op Centrale As (N356)

NOARDBURGUM – Maandagochtend omstreeks kwart voor zes is een bestelbus tegen de vangrail geslagen en op zijn zijkant terecht gekomen. Dit gebeurde op de Sintrale As – N356. Het bestelbusje reed in de richting van Hurdegaryp, toen het misging. Door nog onbekende oorzaak raakte het bestelbusje de vangrail en kwam op de andere rijbaan op zijn zijkant tot stilstand. De politie en meerdere ambulances kwamen ter plaatste om hulp te verlenen. Tenminste één persoon is overgebracht naar het ziekenhuis, over de verwondingen is niets bekend. Door het ongeval ontstond een file richting Dokkum. De politie heeft het verkeer geregeld tijdens het ongeval. Een berger kwam ter plaatste om het voertuig te bergen.

Foto’s Jeffrey Klaaijsen


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook