Ongeval op Haadwei De Falom

26 april 2019

2019-04-26 Foto’s van verkeersongeval Haadwei De Falom (40)

DE FALOM – Een personenauto met drie inzittenden is vrijdagavond van de weg geraakt.

Het voertuig met drie inzittenden reed vanuit Broeksterwâld de bebouwde kom van De Falom binnen. Plotseling verloor de bestuurder de macht over het stuur en kwam met de auto in de rechterberm terecht. De auto schoot rechtdoor, botste tegen de greppel en kwam na één keer over de kop te zijn geslagen, uiteindelijk weer op zijn wielen terecht.

De hulpdiensten werden direct opgeroepen en waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. De drie jonge inzittenden werden kort door het ambulancepersoon onderzocht, maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

De bestuurder werd na een blaastest door de politie meegenomen naar het bureau. De twee andere personen mochten hun weg verder vervolgen. De aanrijding selecteurs hebben een kort onderzoek gedaan na de toedracht. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde vervolgens auto afgesleept.

Foto’s Ate Atema

112 Nieuws