Logo 112NOF

Scooter verwoest door brand

DOKKUM – Op het trainingsveld van voetbalvereniging (V.V) Dokkum is zaterdagmiddag een scooter in vlammen opgegaan.

De eigenaar van de scooter had het vervoersmiddel nog maar een paar weken in bezit en wilde op het grasveld even proefrijden. Doordat er plotseling een slangetje knapte en er tijdens de ontsteking een vonkje vrij kwam, vatte de scooter vlam. De bestuurder wilde de scooter nog op de standaard zetten, maar voordat kon stond de scooter al volledig in de brand. Omstanders hebben nog geprobeerd de brand te blussen, maar tevergeefs.

Omstreeks kwart over vier kwam de melding binnen en werd de brandweer gealarmeerd, deze was snel ter plaatse via het hekwerk kon de brandweer met het voertuig op het grasveld komen. Met behulp van een hoge drukstraal had de brandweer de brand snel onder controle.

De scooter is door de brand compleet verloren gegaan. Ook liep een stuk grasveld schade op door de brand. De scooter blijft voorlopig op het grasveld liggen en word maandag opgehaald.

Foto’s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook