Logo 112NOF

Veel schade bij ongeval op Trekwei

WESTERGEEST – Zaterdagmorgen is bij een ongeval veel schade ontstaan op de Trekwei. Een personenauto knalde hier op een dukdalf welke door de kracht van de klap uit de grond kwam. De bestuurder werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Auto’s welke op het naastgelegen erf stonden geparkeerd raakten ook beschadigd. De Trekwei werd afgesloten voor het verkeer, een berger heeft het voertuig welke total los raakte geborgen.

Foto’s Kevin van der Velde


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook