Logo 112NOF

16-jarige drenkeling overleden

BURGUM – Vrijdag aan het eind van de middag werd er groot alarm geslagen voor een persoon te water. Het scheepvaartverkeer in het P.M.kanaal werd direct stilgelegd. Er werd opgeschaald naar middel waterongeval waarop extra duikers werden opgeroepen. Het 16-jarige slachtoffer werd door duikers gevonden, en vervolgens overgedragen aan ambulancepersoneel. De jongeman werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, en overleed hier later op de avond.

Foto’s Hendrik Dijkstra

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook