Logo 112NOF

Trein rijd over fietsen

DE WESTEREEN – Vrijdagavond, omstreeks 24:00 uur, kreeg de politie een melding over fietsen op het treinspoor bij het station. Ter plaatse bleken er diverse fietsen op het spoor te zijn gelegd en de trein van Groningen – Leeuwarden was er overheen gereden.

Het gevolg was nu drie compleet vernielde fietsen en een kapot onderstel van de trein. Wanneer dit geen stoptrein, maar een sneltrein was geweest, zou de trein ontspoord zijn met alle gevolgen van dien!

Wij vragen eigenaren van de getoonde fietsen zich te melden voor het doen van aangifte. De fietsen zijn aan het politiebureau te Dokkum gestald. Dit betreft een:

– Lichtgrijze damesfiets, merk Robuust – Stavast, met een rekje voorop
– Blauwgroene herenfiets, merk MGI – Salsa

Mocht u informatie hebben over dit voorval en/of de eventuele dader(s), neem dan ook contact met de politie op.

Foto’ s Prorail & Politie NOF


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook