Logo 112NOF

Auto slaat over de kop en komt naast Sintrale As tot stilstand

DE FALOM – Zondagmorgen rond 7:15 uur is een automobiliste gewond geraakt op de Sintrale As nabij De Falom. Door het spiegelgladde wegdek raakte zij van de weg, sloeg meermaals over de kop en kwam tot stilstand in een lager gelegen weiland. De brandweer van Damwâld, een ambulance en de politie kwamen ter plaatse en hebben eerste hulp verleend. De vrouw is door het ambulance- en brandweerpersoneel uit haar auto bevrijd. Zij is later overgebracht naar het ziekenhuis. Berger Boersma heeft het zwaar beschadigde voertuig later geborgen. De Sintrale As is een deel van de morgen zeer glad geweest. Inmiddels zijn strooiploegen bezig het wegdek weer ijsvrij te krijgen.

Foto’s Kevin van der Velde


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook