Logo 112NOF

Twee chalets in vlammen opgegaan

NOARDBURGUM – Op voormalig vakantiepark Zwartkruis aan de Rijksstraatweg bij Noardburgum zijn in de nacht van zondag op maandag twee chalets tegelijkertijd compleet verloren gegaan door brand.Omstreeks vier uur werd er alarm geslagen nadat het vuur werd ontdekt. De brandweer en de politie werden direct gealarmeerd. De brandweer kwam met twee tankautospuiten ter plaatse om het vuur te bestrijden. Omdat beide chalets honderd meter van elkaar verwijderd waren, werd met elk een tankautospuit de blussing op een chalet ingezet. Omdat de chalets bij aankomst al compleet in de brand stonden, werd al gauw duidelijk dat er geen redden meer aan was. De brandweer heeft de blussing nog wel ingezet, maar in een later stadium beide chalet gecontroleerd uit laten branden. Bij de brand raakte verder niemand gewond, maar de chalets kunnen wel als verloren worden beschouwd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend, vermoedelijk dat brandstichting een rol heeft gespeeld.

Foto’s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook