Gewonde bij ongeval op Foarwei Kollumerzwaag

13 juni 2019

Ongeluk Kollumerzwaag 081

KOLLUMERZWAAG РOp de kruising van de Foarwei met de Bounswei zijn donderdagavond rond kwart voor acht twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Een ambulance, meerdere politie-eenheden en de brandweer van de Westereen kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft de deur los geknipt en heeft de gewonde vrouw uit de auto gehaald. De vrouw is vervolgens overgedragen aan het ambulancepersoneel. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. Het bestelbusje kwam vanaf De Westereen en reed op de Foarwei, de zwarte auto met de vrouw als inzittende kwam vanaf de Bounswei. Een voorrangsfout is vermoedelijk de oorzaak van het ongeval, de politie heeft een onderzoek ingesteld. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor onderzoek en berging van de beschadigde voertuigen.

Foto’s 1 t/m 5 Jeffrey Klaaijsen

112 Nieuws