Harde wind zorgt voor veel overlast

8 juni 2019

Harde wind zorgt voor veel overlast

WYNS – De harde wind heeft zaterdag voor veel overlast gezorgd in de regio. De brandweer moest op diverse plaatsen in actie komen. Zo werd in Wyns de weg door het dorp  tijdelijk gestremd. Een forse boom was door de harde windstoten die zaterdag over het land trekken omgewaaid en over de Wyns gevallen. De brandweer kwam ter plaatse en heeft in samenwerking met een toegesneld hoveniersbedrijf de boom in stukken gezaagd. De hovenier voerde vervolgens de takken en boomstam in delen af. Het verkeer ondervond ten tijde van de opruimwerkzaamheden hinder en moest omrijden. Foto 1 t/m 6

DOKKUM – Hier moest de brandweer naar het Betterwird waar enkele takken los hingen, enkele takken welke op de weg lagen zorgden voor enige overlast voor het auto verkeer. Foto 7 t/m 9

READSJERK – ook op de Koaiwei werd de hulp van de brandweer gevraagd voor een boom welke dreigde om op een woning te vallen . Foto 10 t/m 13

Foto’s Kevin van der Velde

112 Nieuws