Twee personen aangehouden in Earnewald

30 mei 2019

834c93a5-8b12-4e11-93b6-cba7b9612c5f

EARNEWALD – Op de kruising van de Koaidyk met de Feantersdyk zijn donderdagavond omstreeks 19.45 uur twee personen aangehouden. De melder had gezien dat één inzittende van het voertuig mogelijk een vuurwapen bij zich had. De politie kwam met meerdere eenheden af op de melding. Na een korte zoekactie werd op de t-splitsing van de Koaidyk met de Feantersdyk het voertuig aan de kant gezet. De twee inzittenden zijn met getrokken pistolen, een zogeheten BTGV, door de politie uit het voertuig gehaald. Beide personen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie kon nog niet vertellen of er daadwerkelijk een vuurwapen is aangetroffen. Wel is er een onderzoek gestart.

Foto’s Jeffrey Klaaijsen

112 Nieuws