Forse schade bij aanrijding De Westereen

4 mei 2019

Forse schade bij aanrijding De Westereen

DE WESTEREEN – Zaterdag zijn aan het eind van de middag twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen op de Foarstrjitte.  De automobilist van de zwarte Toyota, botste frontaal op een blauwe Renault welke uit tegenovergestelde richting kwam.  Volgens omstanders wilde de bestuurder van de Toyota het terrein van het café oprijden.  Hier stond een auto welke de weg op wilde rijden, vermoedelijk werd de blauwe Renault hierdoor niet opgemerkt en een botsing volgde. Een ambulance kwam uit voorzorg ter plaatse. Niemand raakte dusdanig gewond dat vervoer met de ambulance nodig was, wel werd er het advies gegeven om langs de dokterswacht te gaan. Bergingsbedrijf Boersma heeft de zwaar beschadigde voertuigen geborgen.

112 Nieuws