Papiercontainer opnieuw in brand gestoken

19 februari 2019

Papiercontainer opnieuw in brand gestoken

DE WESTEREEN – Dinsdagavond rond de klok van 21:00 uur moest de brandweer opnieuw in actie komen. Ditmaal voor een brandende papiercontainer op het parkeerterrein van de Sportloane. Volgens getuigen zou de container met een slot afgesloten zijn geweest. Nadat een knal te hebben gehoord, ontdekte men dat de container in brand stond. Het is de tweede keer in vijf dagen tijd dat de container in brand is gestoken.

Opnieuw melding

Rond de klok van 00:25 werden de spuitgasten opnieuw gealarmeerd voor de zelfde container. Ter plaats gekomen bleek er geen sprake van brand, maar was er sprake van stoomvorming, afkomstig van de nog aanwezige warmte van de eerdere brand. Met een straal hoge druk werden de stomende resten vervolgens afgekoeld.

112 Nieuws