Auto vliegt over hekwerk

12 januari 2019

20190112_230511

ANJUM – Op de HM Gerbrandywei – N361 tussen Anjum en Lauweroog heeft zaterdagavond een nogal opmerkelijk ongeval plaatsgevonden. Iets voor negen uur reed een bestuurder met zijn auto over de Gebrandywei vanuit de richting van Lauwersoog. In een bocht net na de sluizen verloor de bestuurder de macht over het stuur en schoot met zijn auto rechtdoor. Door de snelheid schoot de auto over een hekwerk heen en kwam uiteindelijk tussen het hekwerk en de zeedijk tot stilstand. De hulpdiensten werden direct opgeroepen en waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. De bestuurder werd door het ambulancepersoneel behandeld en vervolgens ter controle overgebracht naar het MCL. De politie is in afwachting van de berging bij het voertuig gebleven.

Foto’s Ate Atema

112 Nieuws