Cold case ‘It Ikeboerke’ Twijzelerheide

30 september 2018

IMG-20180930-WA0000

TWIJZELERHEIDE – Vandaag is het precies 22 jaar geleden dat Reinder Lulofs, ook wel ‘It Ikeboerke’ genoemd, dood werd aangetroffen in zijn boerderijtje. Aan de Popels ontstond op maandag 30 september 1996 brand in een vrijstaand boerderijtje. Nadat de brand was geblust, troffen agenten in de slaapkamer het stoffelijk overschot aan van de 87-jarige bewoner Reinder Lulofs. Het boerderijtje had weliswaar in brand gestaan, maar er kon nog wel een sporenonderzoek worden gedaan. Dat onderzoek maakte duidelijk dat er was ingebroken en dat er zaken uit de woning waren meegenomen.

Tot op de dag van vandaag is onduidelijk wat er zich op die fatale dag in het boerderijtje heeft afgespeeld. Heb je een tip over deze zaak? Neem dan contact op met de opsporingslijn via 0800-6070 of via het tipformulier in het dossier. Heb je een tip over deze zaak?

De politie laat cold cases nooit rusten. Ook vele jaren na een onopgeloste moord, doodslag of een vermissing kampen nabestaanden nog met een knagende onzekerheid en een gevoel van onveiligheid.

Foto politie

112 Nieuws