Brand op schip Lauwersoog

12 maart 2018

2018-03-12 Foto’s van brand op schip Haven Lauwersoog (4)

LAUWERSOOG – In de haven van Lauwersoog is maandagmiddag brand ontstaan op een vissersschip.Omstreeks 15:00 uur werd de brand ontdekt en werden de brandweerkorpsen van zowel Zoutkamp als Anjum gealarmeerd. Kort daarna werd ook de hoogwerker uit Dokkum opgeroepen.Bij aankomst werd duidelijk dat er door werkzaamheden onder in het schip brand ontstaan. Met behulp van brandblussers was de brand door medewerkers van de scheepswerf al gauw geblust. De brandweerlieden van Zoutkamp hebben vervolgens een nacontrole gedaan en enkele sloopwerkzaamheden verricht.De hulp van de brandweer uit Anjum en de hoogwerker uit Dokkum waren beide verder niet nodig en hoefden daarom niet in actie te komen.

Foto’s Ate Atema

112 Nieuws