Ongeval op kruising in De Westereen

25 februari 2018

2018-02-25 Foto’s van verkeersongeval Rozeloane De Westereen (6)

DE WESTEREEN – Op de kruising Noarder Stasjonsstrjitte met de Yndustrywei zijn in de nacht van zaterdag op zondag rond 01:00 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval ontstond toen de zwarte Seat Aroza vanaf de Yndustrywei kwam rijden. Tijdens oprijden van de kruising zag de persoon een witte Renault Twingo vanaf rechts over het hoofd en een aanrijding was gevolg. Door de botsing raakte bijrijdster van het witte voertuig gewond. De politie en een ambulance werden direct gealarmeerd en waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. De bijrijdster van de witte auto werd door het ambulancepersoneel onderzocht en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.Door de aanrijding raakten beide voertuigen ook flink beschadigd. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld en heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto’s Ate Atema

112 Nieuws