Eenzijdig ongeval op Sintrale As

27 januari 2018

2018-01-27 Foto’s van auto tegen vangrail Sintrale As – N356 Burgum (2)

BURGUM – Op de Sintrale As – N356 heeft zaterdagmorgen een éénzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Een auto botste rond 10:15 uur tweemaal tegen de vangrail en kwam op de rechter rijstrook tot stilstand.Het ongeval vond plaats ter hoogte van Burgum, op rijstrook richting Nijega tussen de viaducten Gaestmabuorren en de Hillamawei. De bestuurster reed met haar auto over de Sintrale As en verloor door onbekende oorzaak de macht over stuur. De auto botste vervolgens tweemaal tegen de vangrail aan en kwam uiteindelijk op de rechter rijstrook tot stilstand. Zowel de politie als een ambulance werden direct opgeroepen en kwamen snel ter plaatse om hulp te verlenen. Al gauw werd duidelijk dat de bestuurster niet gewond was geraakt en met de schrik vrij was gekomen.De auto liep door de klap wel schade op en moest door een bergingsbedrijf afgesleept worden. Ten tijde van het ongeval heeft de politie één rijbaan afgesloten en verkeer via de andere rijbaan begeleid.

Foto’s Ate Atema

112 Nieuws