Auto slaat over de kop en komt naast Sintrale As tot stilstand

21 januari 2018

Auto slaat over de kop en komt naast Sintrale As tot stilstand

DE FALOM – Zondagmorgen rond 7:15 uur is een automobiliste gewond geraakt op de Sintrale As nabij De Falom. Door het spiegelgladde wegdek raakte zij van de weg, sloeg meermaals over de kop en kwam tot stilstand in een lager gelegen weiland. De brandweer van Damwâld, een ambulance en de politie kwamen ter plaatse en hebben eerste hulp verleend. De vrouw is door het ambulance- en brandweerpersoneel uit haar auto bevrijd. Zij is later overgebracht naar het ziekenhuis. Berger Boersma heeft het zwaar beschadigde voertuig later geborgen. De Sintrale As is een deel van de morgen zeer glad geweest. Inmiddels zijn strooiploegen bezig het wegdek weer ijsvrij te krijgen.

Foto’s Kevin van der Velde

112 Nieuws