Persoon neergeschoten in Damwâld

15 september 2017

IMG-20170915-WA0029

DAMWÂLD – De politie heeft vrijdagmiddag rond 17:30 uur aan de Ds. Germswei een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident ter hoogte van de Spar supermarkt aan de Munewei eerder die middag in het dorp.

Het slachtoffer is een 68-jarige man uit Damwald. Hij raakte bij het schietincident ernstig gewond. 

De politie heeft kort na het schietincident een 57-jarige man uit Damwald aangehouden voor dit incident. Rond 16:15 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat er kort daarvoor een ruzie had plaatsgevonden op de Munewei. Bij deze ruzie zou geschoten zijn. Het slachtoffer kon na de ruzie zelfstandig naar de huisartsenpost komen. Daar werd eerste hulp aan hem verleend. Vervolgens is hij met onbekend letsel door een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De forensische opsporing doet op de plaats van het schietincident sporenonderzoek. Door de recherche zal er nader onderzoek ingesteld worden naar de aanleiding van dit schietincident.

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien of gehoord dat dit incident te maken kan hebben, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook als u beeld- of geluidsmateriaal hebt van dit incident.  Bij Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar via 0800-7000 kunt u anoniem uw tips doorgeven. Of op politie.nl via het tipformulier. Hier kunt u ook beelden uploaden.

Foto’s Ate Atema

 

 

 

 

 

112 Kort