Twee gewonden bij ongeval op Rijksweg N355 Burum(Video)

25 augustus 2017

Twee gewonden bij ongeval op Rijksweg N355 Burum(Video)

BURUM – Op de Rijksweg N355 vond vrijdag aan het eind van de morgen een verkeersongeval plaats tussen twee personenauto’s. Een man en een vrouw zijn hierbij gewond geraakt, meerdere hulpverleningsvoertuigen kwamen ter plaatse. De slachtoffers werden door de brandweer uit hun voertuig gehaald. Een traumateam kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren. Beide slachtoffers werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een auto met daarachter een met hout geladen aanhanger wilde vanaf de Kloosterweg de N355 oversteken, mogelijk heeft de bestuurder het andere voertuig niet tijdig opgemerkt. De VOA heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Bergingsbedrijf van Kammen heeft beide voertuigen welke zwaar beschadigd raakten afgesleept.

Ongevallen